Derfor skal du bruge grip sokker

Har du nogensinde prøve, at skøjte rundt i dine fodboldsko eller sportssko? Det har næsten alle atleter og det er en stor skam, da utroligt meget kraft og styrke går tabt, når man ikke har et fast afsæt i sine sko.


Står man ikke fast i sine sko, så vil det resultere i, at man bruger mere energi, får langsommere acceleration, langsommere retnings- og temposkifte, samt en øget risiko for skader.


Derfor er det blevet meget populært blandt professionelle atleter, at bruge Grip socks, da disse sikrer, at man har et fast afsæt i sine sko. Specielt under fodbold VM i 2022 blev Grip sokker meget populære, da mange af spillerne gjorde brug af grip sokker for at maksimere deres performance på banen.

Hvad er grip sokker?

Grip sokker er en type strømper, som er lavet specifikt til at sørge for, at du ikke skrider rundt i dine fodboldstøvler eller sko, når du dyrker sport. Måden grip sokker gør dette på, er ved hjælp af deres anti-slip funktion på undersiden af sokkerne, som sikrer dig optimal komfort og et fast afsæt i skoene, så dine fødder og sportssko bliver en samlet enhed.


Du kan med fordel kombinere dine grip sokker med kompression sleeves. Kompression sleeves er designet til at øge ilttilførslen og blodgennemstrømningen, hvilket giver hurtigere restitution og lindrer smerter samt hævelse.


Med grip sokker og sleeves med kompression har du altså den perfekte sammensætning til, at kunne performe bedst muligt. Alt i alt, er der flere forskellige fordele ved at bruge grip sokker - her er nogle af de primære fordele, som du kan forvente, når du bruger vores grip sokker:

Fordelene ved at bruge grip sokker

  • Stå fast i dit afsæt og få en kraftigere acceleration
  • Undgå langsomme vendinger og hurtigere retningsskifte
  • Minimer risikoen for forvredne ankler og vabler
  • Undgå at skride rundt i dit fodtøj
  • Maksimer dit kraftoutput
  • Øg ilttilførslen og blodgennemstrømning med sleeves

I hvilke sportsgrene bruger man grip sokker?

Grip sokker er blevet enormt populære blandt sportsudøvere, da de giver en helt anden følelse og forbindelse til støvlen/skoen.


Grip sokker er altså generelt et populært og godt valg til sportsgrene, som kræver accelerationer, tempo- og retningsskifte.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om grip sokker er det rigtige valg for dig? Eller vil du gerne bare vide mere om vores grip sokker og sleeves med kompression, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan kontakte os via info@athletepro.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.

OG HUSK - du kan prøve dine sokker - lever de ikke op til dine forventninger så refunderer vi pengene inden 30 dage.


Du kan udfylde vores kontaktformular her